معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضمن تبریک سال نو گفت: از مردم درخواست میکنم نگاه جدی به مسئله کرونا داشته باشند چون نیاز است که همه در خانه بمانند و مسائل قرنطینه را رعایت کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضمن تبریک سال نو گفت: از مردم درخواست میکنم نگاه جدی به مسئله کرونا داشته باشند چون نیاز است که همه در خانه بمانند و مسائل قرنطینه را رعایت کنند.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان؛ دکتر غلامعباس سبز در برنانه زنده استودیوسسلامتکه از شبکه استانی دنا پخش شد، افزود: مغازهها، بازارها و فروشگاه ها طبق برنامههای تدوین شده تعطیل شدند اما متاسفانه ما همیشه مسائل را دیر جدی میگیریم.
وی ضمن تشکر از عوامل رسانه ملی از مسئولان این رسانه خواست در ساخت بعضی از برنامه هایی که تعداد زیادی از خانواده ها به عنوان شرکت کننده در این برنامه ها دعوت میشوند دقت بیشتری صورت گیرد چون این برنامه ها میتواند مکانی برای انتشار ویروس کرونا باشند.
وی اظهار داشت: ما در بدو شروع کرونا در ایران، بیمارستان شهید دکتر جلیل را به عنوان بیمارستان مرکز ویروس کرونا مشخص کردیم و بقیه بیمارستانها به عنوان پشتیبان تجهیز شدند، همچنین بیمارستانهای شهرستان های کهگیلویه و گچساران هرکدام با ۳۰ تخت راه اندازی شدند و بخش های ارائه دهنده خدمت به بیماران کرونا یی را افزایش دادیم.
معاون درمان با اشاره به راه اندازی نقاهتگاه ها گفت: سیاست کلان این بود بیمارانی که مشکل حادی نداشتند قرنطینه خانگی شوند و بیمارستان ها را برای شرایط حاد تر استفاده کنیم و موارد مشکوک یا بهبود یافته در نقاهتگاه و به صورت جداگانه و تحت نظر باشند.
دکتر سبز ادامه داد: درمانگاه های سطح شهر را فعال کردیم تا میزان مراجعه به بیمارستان ها کمتر شود.
وی در مورد تشخیص بیماران مبتلا به کرونا گفت: این بیماران از طریق تست کرونا و سی تی اسکن مورد بررسی قرار میگیرند و نتیجه تست آنها اعلام می شود.
دکتر سبز ادامه داد: یکی دیگر از کارهایی که ما برای بیماران مبتلا به کرونا در نظر گرفتیم استفاده از تیمهای روانشناسی و روانپزشک است که در کنار روند درمان انجام می شود.
وی افزود: درمانگاه ها و کلینیک های مخصوص برای مبارزه با کرونا راه اندازی شده و اکیپ هایی برای این موضوع تشکیل شده است، همچنین جهت انتقال بیماران به بیمارستان ها از آمبولانس های مخصوص کرونا استفاده می شود و پس از معاینه، یا در بیمارستان بستری می شوند و یا به نقاهتگاه ها منتقل میشوند و در آنجا امکاناتی برای آنها مهیا شده و همکارانمان روند درمانی را برای آنها انجام میدهند.
معاون درمان از تعطیل بودن اتاق عملها خبر داد و گفت: تقریباً از نیمه دوم اسفند ماه اتاق عمل ها تعطیل شد و فقط موارد اورژانسی انجام میشوند و درمانگاههای داخلی و عفونی در تمام سطح شهرستان و استان فعال هستند.
دکتر سبز استفاده از سامانه ۱۹۰ و تلفن ۴۰۳۰ را به عنوان مراجع اطلاع رسانی به مردم اعلام کرد و گفت: مردم می توانند از طریق این دو سامانه هر گونه اطلاعاتی را دریافت نمایند و از سامانه غربالگری که توسط همکارانمان در معاونت بهداشتی راه اندازی شده، خدمات دریافت نمایند.
معاون درمان در مورد مطب های دندانپزشکی گفت: این روزها مطب های دندانپزشکی باید خلوتتر شود چون یکی از راههای انتقال از طریق بزاق دهان است که همکارانمان جهت رفاه حال مردم در اورژانس دندانپزشکی بیمارستان شهید بهشتی که تازه فعال شده است و اورژانس های شبانه روزی در مرکز استان، همچنین مراکز بهداشتی مشخص شده در سایر شهرستان ها، آماده ارائه خدمات دندانپزشکی به هم استانی های عزیز هستند.